مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از ملک ارثی

پدر ومادرم هردو زنده اند اما پدرم نمی خواهد خانه را به مادرم صلح کند من نگرانم دور از جان پدرم بعد از فوت پدرم ،همسر برادرم مهریه اش راطلب کند چون شنیده ام مهریه از ارث به عروس می رسد و برای خانه ای که مادرم زندگی می کند و به نام پدرم است مشکل ایجاد کند آیااو می تواند چنین کاری کند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله سهم الارث برادرتان شوهر خودش به عنوان معریه قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جز ماترک نباشد خیر
اما راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خانم برادر شما نیز حقوقی دارد که باید پرداخت شود.
بله می تواند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با این شرایط که می‌فرمایید در صورتی که پدرتان ملک فوق را به مادرتان صلح نماید همچنان عروس می‌تواند از ماترک مادرتان نیز مهریه‌اش را از سهم برادرتان نسبت به سهم برادر وصول کند، لذا مرگ قابل پیش بینی نیست چه بسا دور از جان، عروس زودتر از همه بمیرد. یامادر زودتر از پدر