مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک به دلیل اتاق تعویضی خودرو

سلام. 4 ماه پیش ماشینی رو به صورت قولنامه ای خریدم. تعویض پلاک و سندش رو به نامم زدن. اما موقع تعویض پلاک کارشناس یک کم به تعویضی بودن اتاق شک کرد که با بازدید یک کارشناس دیگر مشکلی پیش نیومد و پلاک تعویض شد. الان من ماشین رو حدود 15 میلیون خرجش کردم و بعد چهار ماه فروختم. خریدار رفته تعویض پلاک به مشکل خورده و گفتن این ماشین اتاقش عوض شده و تعویض پلاک نمیشه. با این حال من الان میتونم از طرف قبلی به عنوان کلاهبرداری شکایت کنم یا خیر؟ تکلیف این خرج هایی که این مدت کردم رو ماشین چی میشه؟ چون فاکتوری ندارم ماشین رو من 23 خریدم و الان 35 فروختم. چیکار کنم ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به علت خیار عیب و تدلیس می توانید معامله را فسخ کنید. فقط در جریان باشید در فسخ ، همان قیمتی که خریده اید را فروشنده باید پس بدهد نه به قیمت روز.