مشاوره حقوقی رایگان - مهریه وارث مادری شوهر

با سلام بنده به مدت 3سال عقد دائم بودم بعد الان شوهرم فوت شده ولی چیزی به نامش نیست من 1دانگ خانه پدری و مقداری زمین تو قباله ام هست آیا میتونم اینا رو بگیرم سکه رو آیا میشه از پدر شوهرم بگیرم پدرشوهرم زنده است و مادر شوهرم فوت کرده ارث مادری هم خیلی داره به من میرسه یا خیر

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

از مادر شوهرت میتونید ولی از پدر شوهرت نه تماس بگیرید واسه مشاوره بهتر