مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بعد از 21 سال کار

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده 21 سال کارگر قراردادی مستمر پالایشگاه نفت ... بود و الان بعد از این همه سال به خاطر مشکل ریوی اورا اخراج کرده اند و اجازه کار به او نمیدهند در حالی که این بیماری ریه از همان ابتدای استخدام با ایشان همراه بوده است ولی حالا شده بهانه برای اخراج این درحالی است که او با 48 سال سن عمر خود را در اینکار گذاشته و نمیتواند بااین سن و شرایط دنبال حرفه ی دیگر باشد. و الان سوال اینجاست که قانونی هست که او بتواند به کار بازگردد؟

پاسخ ها :

اخراج از کار به دلیل بیماری اعتراض به اخراج از کار اخراج از کار قوانین اخراج از کار