مشاوره حقوقی رایگان - اخراج به دلیل بیماری ناشی از کار و حادثه شغلی

بندا نزدیک ده سال 10دریک شرکت خصوصی به عنوان کارگر کار کردم وحالا به اتمام قرداد بخاطر بیماری وبه قول خودشان بی نظمی اخراج شدم چون دچار هواس پرتی وفراموشی بودم حالا بعداز گذشت چهل روز اخراج نه بنده رو بکار گرفته ونه حق حقوق پرداخت نموده اند چکار کنم شمارو بخاطر خدا راهنمایی وکمک کنید چون در بدترین شرایط مالی به سر میبریریم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سامانه جامع اداره کار اقدام به ثبت شکایت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر حادثه حین انجام کار و یا ناشی از کار بوده است شکایت کیفری کنید تا موضوع به بازرس اداره کار ارجاع شود و...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به اداره کار شکایت کنید و تمامی حق و حقوق خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

از طریق اداره کار حقوق و مزایا و تحت شرایطی بازگشت به کار خود را مطالبه و پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست بازگشت به کار بدهید و نامه عدم نیاز دریافت کنید تا بتوانید حقوق بیکاری را دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار برای حقوق خود شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای به کارفرمای خودتان ارسال کنید و در متن اظهارنامه اعلام کنید که حقوق‌ معوقه شما را با توجه به گذشت مدت 40 روز و عدم پرداخت در اسرع وقت واریز نمایند ، و سپس بلافاصله در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و شکایت خود علیه کارفرما را ثبت و موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید و اظهارنامه را بعنوان دلیل علاوه بر اظهارات خودتان به مرجع مربوطه تسلیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق اداره کار نسبت به مطالبات خود اقدام نمایید و همچنین بدلیل کاهش توانایی کار در اثر کار مربوطه نیز مستحق ، حق و حقوق قانونی میباشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریع باید بروید دادخواست مطالبه حق و حقوق معوقه و بیمه بیکاری و بازگشت به کار بدهید به اداره کار

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باارسال اظهارنامه مراتب طلب خود از شرکت فوق را نشان دهید و با استناد به آن و قرارداد فی مابین و قراین دیگر به سامانه روابط کارگر و کارفرما مراجعه و در آن درخواست حقوق معوقه خود را به نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح شکایت از، طریق اداره کار بابت حقوق ومزاباوسنوات