مشاوره حقوقی رایگان - لوله کش گاز

سلام وقت بخیر
من یه واحد آپارتمان خریدم که قرار بود لوله کش گاز کارهای تایید لوله کشی رو انجام بده و مهندس ناظر بیاد برای تایید لوله کشی ولی توی این 4ماه هر روز یه بهانه میاره که روز بازدید رو به روز بعد موکول میکنه ... با توجه به این که کل مبلغ قرارداد پرداخت شده حتی یه مبلغی هم اضافه از ما گرفته ولی بعد از انجام لوله کشی کار خاصی انجام نداده ...... با توجه به این که با وجود زندگی تو همون واحد و داشتن بچه کوچک باید به کجا مراجعه کنم برای پیگیری کارم.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با اداره گاز صحبت کنید و اگه انجام نشد شکایت کنید از اداره گاز

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

دادخواست الزام به انجام تعهد راه قانونی اش هست ولی مذاکره نتیجه بخش تر خواهد بود