مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال قبل از دادخواست طلاق

با سلام و خداقوت خدمت وکلای گرامی. من برای طلاق اقدام کردم به علت ناباروری همسرم، ایشون اموالش رو چند ماه قبل از اقدام من به نام بقیه زده و سرکار هم نمیره. میخواستم بدونم بعد از گرفتن حکم طلاق تکلیف مهریه و نفقه من چطور میشه؟ میتونم با این شرایط کاری بکنم یا خیر؟ تشکر.

پاسخ ها :

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

در صورتی که اموالی از ایشون سراغ ندارید در صورت عدم طرح دعوی اعسار میتونید ایشون رو جلب کنید