مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نصف اموال و دارایی

سلام همسره من دایم من را تهدید میکنه نصف دارایی به من میرسه و میگه انقدر درگیری درست میکنم که درخواست طلاق کنی و نصف اموالت به من برسه اگه من دوفقره اپارتمان دارم و بازنشسته که یکی توشم یکی دادم اجاره که اقساط هر دو و کمک هزینه زندگیم شه اگه اموالم را قبل دادخواست طلاق به نام پدر یا مادرم کنم ایشان میتواند ادعای نصف ان یا صوری بودن کند حال یا وکالت خرید و فروش به نام خود یا غیر بدم یا قطعی به نام شان بزنم ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست...