مشاوره حقوقی رایگان - سلامت پرده بکارت

با سلام. دوران عقدم با نامزدم در حد معاشقه نزدیکی داشتم ولی دخول نداشتیم. شاید جدا بشیم برای اطمینان رفتم پیش ماما گفت پردت سالمه و نوعش حلقوی و کمی ارتجاعی و گفت یه خط کوچیک جوش خورده کهنه بالاش داره. من هم گفتم شاید موقع تمیزی انگشت اینا کشیده باشم. چون مطمئنم دخول نداشتیم. بعد ازش پرسیدم پزشکی قانونی ام میگه سالمه گفت از نظر من سالمه. گفت حالا پزشکی قانونی برای اون یه خط جوش خورده کوچیک بالا چقدر حساس باشه نمی‌دونم. من هم مطمئنم دخول نداشتیم. آیا با این شرایط پزشکی قانونی ام گواهی سلامت میده اگه به خاطر الکی قرار باشه آبروم بریزه چون خودم و خانوادم حساسیم جدایی رو بعد ازدواج میندازم.

پاسخ ها :

گواهی سلامت پرده بکارت ارتجاعی گواهی سلامت پزشکی قانونی پرده بکارت حلقوی پرده بکارت معاینه پزشکی قانونی برای طلاق پزشکی قانونی