مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت وکیل در قبال تعهد

وقت بخیر.
میخواستم بدونم در تعهد نامه ذیل٫ آیا میتوان وکیل (آقای الف) را ملزم به پرداخت تعهدات شرکت ج کرد یا فقط موکل متهعد به پرداخت دیون شرکت ج میباشد؟ با تشکر

تعهد نامه:
1-آقای ب با وکالت آقای الف
وکیل: آقای الف
اینجانب آقای الف به وکالت از آقای ب مدیر عامل و مدیر تسويه شرکت ج متعهد و ملزم میگردم تمامی بدهی و ديون شرکت ج را پرداخت نمایم.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

وکیل هیچ تعهدی نداره و اگر درراستای وکالتش تعهدی داده باشه صرفا موکلش متعهد هست. باز برای بررسی دقیقتر حتما با وکیل دادگستری مشورت کنید .درخدمتیم