مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام بنده ماشینی را با قولنامه دستی فروختم و در قولنامه قید شده که مهلت سند 25 روز بنده وکالت فک پلاک دادم پلاک تعویض شده مبلغی هم واس سند از خریدار نگرفتم اما الان بعد از تعویض پلاک خریدار حاضر نیست به دفترخانه بیاد و سند بنام خود بزنه و الباقی مبلغ بنده را بدهد با تشکر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید دادخواست مطالبه ثمن معامله را تقدیم دادگاه یا شورای حل اختلاف نمایید. به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمایید.