مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن به خریدار خودرو

من دو ماه پیش ماشینمو فروختم و به طرف وکالت دادم ولی ماشینو هنوز تعویض پلاک نکرده و ده میلیون از پولمو هم نداده چیکار باید کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک بدهید
و مبلغ ده میلیون رو دادخواست مطالبه وجه بدهید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
توقیف خودرو، دادخواست فک پلاک ، دادخواست مطالبه وجه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه
نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر دادن وکالت باید منوط به زمان باشد در معاملات

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک و دادخواست مطالبه الباقی‌ثمن دهید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

دادخواست مطالبه وجه قراردادی بدهیدو الزام به فک پلاک بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اظهارنامه بدید.اگر تعویض نکرد دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و پرداخت مابقی ثمن معامله رو طرح کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست فک پلاک را مطرح نمایید و بابت 10 میلیون تومان دادخواست مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال تکراری است الزام به فک و مطالبه ثمن مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به پرداخت ثمن باقی مانده و دادخواست فک پلاک بدهید میتوانید توقیف خودرو هم بخواهید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و مطالبه الباقی ثمن معامله بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه متعهد به تعویض پلاک شده است الزام وی به انجام تعهد را بخواهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

دادخواست مطالبه مابقی ثمن و الزام به تعویض پلاک

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام می توانید دادخواست فک پلاک ومطالبه مابقی مبلغ خودرو از طریق مراجع قضایی انجام دهید