مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد

سلام بیخشید من یه دختر 17 سالم عقدم هستم ولی خب شوهرم باکره گیمو گرفت خانوادم بدون اطلاع داشتن از این موضوع خیلی باعث اذیت و ازار من و شوهرم میشن و نمیزارن که ما همو ببینیم میخواستم بدونم شوهرم میتونه به این دلیل از خانوادم شکایت کنه؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اگر خونوادتون اقداماتی رو انجام میدن که جرم تلقی میشه مثلا تهدید یا توهین یا ممانعت یا غیره بله قابل شکایت است ولی همه جوانب را بسنجید بعد اقدام کنید