مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری خانواده از رفت و آمد در دوران عقد

سلام
بنده یک پسر 23 ساله هستم و با دختری ازدواج کرده ام ( عقد کرده ایم و نامزد هستیم ولی مراسم ازدواج نگرفته ایم ) پدر دختر خانوم اجازه نمیدهد که همسرم با من کامل معاشرت کند و درخانه من بماند
( میگوید اول مراسم بگیرید بعد )
آیا قانونا و شرعا پدر اجازه همچین کاری را دارد یا نه ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عرفی آره
قانونا خیر
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان همسر شما محسوب میشود و منعی و جود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون و شرع پدرخانم حق چنین اقدامی را ندارد ولی طبق عرف حق چنین عملی برای وی قابل تصور است توصیه میشود در این برهه حساس از تصمیمات عجولانه پرهیز کنید و صبر و مدارا کنید چرا که این مساله آخرین مشکل شما نخواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه شرعا چنین حقی را دارد یا خیر بهتر است از اهل دین بپرسید ولی اینکه قانونی است یا خیر در حال حاضر شما زن و شوهر هستید و اختیار این گونه اعمال با پدر ایشان نیست هرچند بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

قانونا ایرادی برای معاشرت شما وجود نداره ولی در این زمینه اخلاقا و عرفا بهتره با سازش و تراضی مسئله رو حل کنید و درگیری در ابتدای زندگی به صلاح نیست.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

خیر ایشان اجازه چنین کاری را ندارند میتوانید دادخواست تمکین بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرعا خیر اما عرفا درست می گوید ایران اینجوریه دیگه شما سخت نگیر عروسی بگیر انشاالله مبارک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان همسر شما محسوب میشود و منعی و جود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ولی دختر هم حق جبس دارد می تواند تا تمام مهریه به وی پرداخت نشده از تمکین عام و خاص امتناع نماید