مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالای قاچاق

سلام
من چند روز پیش 4 عدد کولر گازی خریداری کردم که اطلاعی از قاچاق بودن ان به هیچ عنوان نداشتم در مسیر به سمت ویلا در سمال وانت که بار زده بود را گرفتن و اجناس را به عنوان کالای قاچاق معرفی کردند
میخواستم بدونم الان تکلیف من و جنس ها چی میشه ایا کولر ها رو بهم میدن یا پول خودمو که به فروشنده دادم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر به تعزیرات معرفی شوید یا به دادگاه انقلاب و ثابت شود کالای مزبور قاچاق بوده ضبط خواهد شد . برای ثمن میتوانید به فروشنده رجوع کنید