مشاوره حقوقی رایگان - کار گر ساختمانی برق عدم پرداخت اجرت

سلام. من مهندس برق هستم. مدتی به عنوان کارگر ساختمانی برق ساختمان برای یک پیمانکار که یک پروژه دولتی رو می ساخت مشغول کار بودم و کار برق ساختمان رو تحویل دادم الان حدود یک سال است از پایان کار می گذرد و مبلغ حدود5 میلیون مانده و قصد ندادن دارن من به مسئولین ساختمان دولتی مراجعه کردم و موضوع رو گفتم رئیس اداره گفت ما مبلغ 25 میلیون از این پیمانکار رو نگه داشتیم شما برو شکایت کن و نامه از قاضی بیار تا ما جلو پرداخت این مبلغ رو بگیریم تا حق و حقوق شما پرداخت بشه حالا من میخوام بدونم چگونه باید و در کجا شکایت کنم و نامه برای مسدودی پرداخت باقیمانده بگیرم تا حق و حقوق من پرداخت بشه. من حدود 10 سال عضو اتحادیه برق شهرم هستم. ممنونم

پاسخ ها :

فضل اله  كاشكي

فضل اله كاشكي :

استان :

با گرفتن تامین دلیل از شورا و سپس دادخواست مطالبه اجرت یا الزام به انجام تعهد