مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای

با سلام. من موتورم را چند سال پیش به شخصی بصورت قولنامه ای فروختم ولی الان طرف فوت کرده و او موتور را به شخص دیگری فروخته است
الان طرف با پلاک من داره تردد میکنه و من میخواهم فک پلاک کنم ولی قولنامه رو گم کرده ام الان باید چیکار کنم؟ میترسم طرف خلافی انجام بده و واسه من دردسر بشه

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگرمدارک موتور دراختیاردارید باهمان مدارک اقدام کنیدیااگراز طریق بنگاه قولنامه کردید کپی آنرا بگیرید واقدام کنید اگر هیچ مدرکی ندارید به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه و کسب تکلیف کنید چنانچه کپی مدارک نیز داشته باشید میتوانید