مشاوره حقوقی رایگان - انباری

باسلام
من در سال 91 یک واحد اپارتمان خریداری کردم
سازنده آپارتمان یک انباری در پشت بام به من داد برای استفاده و برگی به من داد بعنوان پایان کار نامحدود .
حال واحدی میتواند برای انباری های پشت بام و انباری های راهروی طبقه انتها شاکی باشد یا خیر؟
انباری ها زمان ساخت خانه بنا شده است
باتشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

قسمت های احداثی یک ساختمان قسمتی مثل داخل هرواحد اختصاصی و قسمتهای راهرو حیاط نورگیرها پشت بام جزو مشاعات ساختمان هستند فلذاچنانچه استفاده شخصی ازآن شود میتواند مورد اعتراض دیگران واقع شود حتی اگر سا زنده یامالک قبلی اجازه داده باشد چراکه حقی نداشته که بخواهد آنرا واگذار نماید