مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودروی اقساطی خریداری شده

سلام خسته نباشید
من یک ماشینی خریدم از ... خودرو الان یک سال نیم هست که قسط آخر ماشین عقب افتاده به دلایل مالی ، اونا هم چکمو برگشت زدند و توقیف گذاشتن رو ماشین ولی ماشین دست خودمه ، الان هی پیام میاد که چک ضمانت شما را به بانک می بریم و طبق وکالتنامه فک پلاک و نهایتا فسخ قرارداد انجام می دهیم ،
آیا شدنیه ماشینی که تو برگ سبز به اسم منه ولی تو رهن ... خودرو هست فسخ قراداد بشه و از مالکیت من در بیاد ؟ اصن می تونن فسخ کنن ؟ اگر می تونن چقدر زمان میبره پروسه ی انجام شدنش ؟ و من کاری می تونم بکنم ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
لازم است قراردادتوسط یکی از وکلای محترم شهرتان بررسی شود