مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه در دوران عقد

سلام خسته نباشید. بنده چهار ساله که با همسرم عقد کردم. چهار ماه بعد از عقد به دلیل دخالت برادر ایشان رابطه ما به مشکل خورد و نامزدم درخواست مهریه کرد. مهریه رو سه ساله که به صورت اقساطی پرداخت می کنم. و در طول این سه سال نامزدم هیچگونه تماس و یا ارتباطی با من نداشته و در خانه پدرش زندگی میکنه و از حق حبس استفاده میکنه. حالا هم که یک ساله که درخواست نفقه داده. محکوم به پرداخت 7 میلیون نفقه گذشته شدم. که این حکم رو هم تونستم تقسیط کنم ماهیانه 500 هزار تومان. در حالیکه بنده منتظر درخواست اجرای حکم بودم هیچگونه اجراییه ای جهت پرداخت اقساط نفقه به دست من نرسید. و بعد از 6 ماه نامزدم درخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه رو کرده. پس از این درخواست بنده اقساط 6 ماه رو به حساب دادگستری پرداخت کردم. میخواستم بدونم که آیا با توجه به پرداخت کردن اقساط و عدم تمکین نامزدم دادگاه حکم طلاق رو صادر میکنه؟ و اینکه چجوری میتونم با قانون تمکین از دادن نفقه منع بشم؟
ممنون میشم اگه سوالم رو پاسخ بدین.
متشکرم

پاسخ ها :

فضل اله  كاشكي

فضل اله كاشكي :

استان :

با پرداخت اقساط معوق و اثبات اینکه اجرائیه صادر نشده یا اگر صادر شده به شما ابلاغ نشده میتوان از صدور حکم طلاق جلوگیری کرد.با ارائه دادخواست تمکین میتونید از مقدار مبلغ نفقه کم کنید ولی نفقه صفر نخواهد شد