مشاوره حقوقی رایگان - مالیات اجاره

من و همسرم شرکتی دو نفره تاسیس کردیم. برای محل شرکت آپارتمان مسکونی خود را که در آن زندگی میکنیم طی اجاره نامه بنگاهی بعنوان محل شرکت اعلام کردیم. اداره دارایی برای ما مالیات بطور کامل سالی حدود 4 میلیون تومان تعیین نموده است. آیا باید مالیات بدهیم یا راه قانونی برای عدم پرداخت هست.
شرکت بعد از 4 سال منحل شده و برگ انحلال شرکت را به دارایی داده ایم میگویند ممکن است بعد از انحلال هم مالیات بگیریم چه باید بکنیم.ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از انحلال ، چنانچه مالیات معوقه داشته باشد بله، در غیر اینصورت خیر