مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ رهن توسط صاحبخانه

با سلام
خانه اي كه من در آن مستاجر هستم توسط بانك مصادره شده است و اكنون نه بانك و نه صاحبخانه حاضر نيستند مبلغ رهن را پرداخت كنند تا خانه را تخليه كنم. در اين وضعيت من بايد خانه را تخليه و شكايت كنم يا بهتر است خانه را تخليه نكنم تا مبلغ رهن را دريافت كنم؟
تشكر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دستور موقت جلوگیری از عملیات اجرایی علیه بانک بگیرید تا تخلیه صورت نگیرد و ضمن دستور موقت مطالبه وجه الرهانه نمایید