مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

من و نامزدم می‌خواستیم عروسی کنیم که شناسنامه همسرم از توی خونه گم شد. (بخاطر ارثیه ی بیشتری که از مادربزرگش گرفته احتمال این هست که عموهای همسرم برداشتن) سرمایه زندگی همسرم هم در امانتداری بانکه و از لحاظ مالی صفر شده چون نمیتونه پولشو بدون مدارکش بگیره. تمام مدارکش که توی کیف بوده گم شده.
ثبت احوال هفت ماهه اقدام کردیم ولی از اونجایی که از اشناهای عموی همسرم هستن هنوز هیچ کاری پیش نرفته ... باید وکیل بگیریم یا چیکار بکنیم ؟ خسته شدیم (تمام مدارک گم شده)

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست المثنی بدهید و از ثبت احوال پیگیری کنید