مشاوره حقوقی رایگان - حکم شورای حل اختلاف در رابطه با تصادف

بنده حدود 3ماه پیش با موتور سوار تصادف کردم و مقصر شدم. ایشون بابت خسارت موتور به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و بنده در روز حکم نبوده و حکم غیابی صادر شده و من را به پرداخت دو میلیون محکوم کرده است و بنده به حکم اعتراضی ندارم ولی درخواست پرداخت از طریق بیمه را دارم ولی قاضی قبول نمیکند و میگه حکم صادر شده البته بابت خسارت جرح هم پرونده بازی در دادگاه داریم . الان بنده باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای دریافت بیمه بایست ظرف 5 روز به بیمه مراجعه می کردید تا کارشناس ببیند.