مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با دو خودرو پارک شده

سلام پسرم یک هفته پیش با دو خودرو پارک شده کنار خیابان تصادف شدید کرده وترسیده از محل تصادف فرار کرده بعد از چهار ساعت رفته خودش رو معرفی کرده وبا صاحبان خودرو رفتن در کلانتری پرونده تشکیل دادند خواستم بدانم که بیمه خسارت ماشین های پارک شده را می‌دهد و چقدر زمان خواهد برد ماشین پسرم در پارکینگ بردند کی ماشین پسرم از پارکینگ مرخص میکنند؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام در صورتیکه غیر عمدی بوده باشه بله میدهد ، بعد از اینکه بیمه خسارت رو پرداخت کرد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
فقط در صورتی که تصادف جرحی باشد باید خودرو به پارکینک برود و دارنده خودرو با مدارک خودرو می‌تواند به دادگاه مراجعه و تقاضای رفع توقیف نمایند.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله خسارت تا سقف تعهدات بیمه پرداخت خواهد شد. بعد از پرداخت خسارت با مدارک به دادگاه بروید و تقاضای رفع توقیف خودرو را داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر کروکی داشته باشید بیمه پرداخت می کند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت غیرعمدی بودن بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نا سقف بیمه مربوطه بله. مدت مشخص نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه تصادف جرحی نباشد امکان درخواست برای آزاد سازی خودرو و جود دارد بیمه تا مسقف تعهدات مالی پاسخگو خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه شخص ثالث نسبت به پرداخت خسارات وارده تا سقف تعهدات اقدام خواهد نمود لیکن زمان ترخیص خودرو پسرتان از پارکینگ مشخص نمی‌باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تا سقف تعهد.اما افت قیمت را پسر شما باید پرداخت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با پیگیری امکان آزادی خودرو وجود دارد
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به جبران خسارت است