مشاوره حقوقی رایگان - سوی استفاده از قرارداد سفید امضاء

باعرض سلام. نیروی چارت شرکت نفت هستم. پیمانکار طول 8سال همکاری همواره از من قرارداد سفید امضاء دریافت مینموده و نسخه دوم ارایه نمی دادند ‌‌ .قرارداد جدید که از ابتدای فروردین سال 1399 شروع شد، پیمانکار بعد از اخذ قرارداد سفید امضاء ، سفته به مبلغ 100میلیون تومان بابت وثیقه تحویل خودرو از من درخواست نمود، و من در ازای دادن سفته نسخه دوم قرارداد را مطالبه نمودم که از سوی پیمانکار ارایه نشد. اکنون متوجه شدم یک سویه پایان قرارداد را آخر تیرماه 99مرقوم نموده است. ایا می توانم از پیمانکار بدلیل سو استفاده از امضا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در صورتی که قرارداد بعد از تحویل تکمیل شده می توانید شکایت کیفری کنید