مشاوره حقوقی رایگان - درباره حقوق ارتفاقی زمين كه زمين در حريم جاده باشه

بنده 215 متر زمين روستايی دارم كه سند تک برگ شش دانگ داره در پشت سند نوشته حقوق ارتفاقی 124متر در حريم جاده ست اگه بخوام بفروشم زمين رو چطور ميتونم بفروشم اگه هم زمانی جاده احداث بشه ميتونم پول اون مقدار زمين رو كه تو حريم باشه رو مطالبه كنم با سپاس

پاسخ ها :

زمین در حریم جاده حقوق ارتفاقی در حریم جاده حقوق ارتفاقی