مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه در پرداخت وجه زمین

سلام و عرض ادب در سال 92 یک قطعه زمین 230 متری خریدیم و قیمت هر متر حدود یک میلیون تومن بود و مبلغ 140 میلیون تومن وجه رو نقد دادیم و قرار شد مابقی زمین بعد از تفکیک و انتقال سند در خرداد 93 پرداخت بشه که فروشنده در دفترخانه حاضر نشد و ما عدم حضور گرفتیم ، (40 متر از زمین سهم وراث بود و فروش مال غیر بود) در سال 95 موفق شدیم 190 متر سهم فروشنده را سند بزنیم ولی مابقی مبلغ را جهت پیگیری شکایت نپرداختیم الان طی شکایت فروشنده دادگاه مارو محکوم به پرداخت 45 میلیون مابقی پول و خسارت تاخیر تادیه کرده مبلغ خسارت چقدر میشه و اینکه ما چطور میتونیم خساراتی را که به خودمان وارد شد از قبیل افراز و تفکیک و کسر عقب نشینی را مطالبه کنیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست برای مطالبه خسارات خود بدهید. در ضمن محاسبه خسارت تاخیر بستگی به زمان مطالبه رسمی طلب طلبکار دارد