مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره بیمه ی

سلام
طبق نظریه پزشکی :
شکستگی ستون فقرات مهره های 2,3,4,5,6 سینه ی بدون درمان التیام یافته است. ارش اسیب مهره های اضافی جمعا 10درصد ارش است.
درصد این دیه چقدر هست خواهشا درصد کلی اش را پاسخ دهید ایا بیمه به 5مهره شکسته طبق قانون چقدر باید پرداخت کنه این هم بگم راننده مقصر هستم و فقط نظریه پزشکی هس و چون مقصر هستم دادگاه محاسبه نمیکنه و درصورتی که شماها عزیزان بفرماید طبق قانون چقدر بیمه باید بدهد که اگر خواستن کم بدهند شکایت حقوقی کنم .
ممنون