مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام در تصادف رانندگی پلک پایین چشم‌چپم پاره شد‌و 6 بخیه خورد. در نامه پزشکی قانونی عنوان پارگی دامیه پلک تحتانی عنوان شد و در حکم دادگاه 2 درصد دیه . آیا دیه پارگی‌پلک مطابق ماده 590 محاسبه نباید بشود (معادل 25 درصد) ؟ آیا باید به حکم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تعیین میزان جاحات با پزشکی قانونی و تعیین میزان دیه با دادگاه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در تعیین دیه یا ارش نظر پزشکی قانونی ملاک عمل قضات می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانی تقاضای معاینه مجدد پزشکی قانونی را مطرح نمایید اما علی الاصول نظر پزشکیان قانونی برای دادگاه در این موارد ملاک است

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. اگر پلک شما کارکرد خود را از دست داده باشد دیه مندرج در ماده 590 به شما تعلق می گیرد ولی اگر بهبود حاصل شده، مبلغ و درصد کمتری به شما تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه با پزشکی قانونی می‌باشد می‌توانید اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مهلت اعتراض باقیست می‌توانید نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید