مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام من يه زن متاهل هستم و چند وقت قبل دو نفر به من تجاوز كردن اما چون مدركی نداشتم رفتم دفتر ثبت اسناد اشتباه خط رسمی نوشتم و اقرار كردم كه ان دو پسر را اشتباه گرفتم اما بعد چند وقت با توجه به اينكه آن دو پسر منع تعقيبشان صادر شد و عذاب وجدان داشتم حالا ميخواهم دوباره پرونده را به جريان بياندازم آيا ميشود از طريق حقوق زنان اقدام كنم و آيا در آخر آن دو پسر مجازات ميشوند يا نه؟؟؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

چونكه قرار منع تعقيب صادر شده نميتوانيد مگراينكه مجدد همان دونفر دست به چنين اقدامى زده باشند .