مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بعد از مرگ موکل

سلام وقت بخیر
ببخشید من سال 1396 یه ماشین خریداری کردم به صورت وکالتی
ولی متاسفانه موکل فوت کردن
الان با خانواده اون مرحوم صحبت کردم و هیچ مشکلی برای انتقال مالکیت ندارن
حتی رفتن کارای ارث رو انجام دادن
فقط مشکلی که هست به بنده گفتن که مالیات بر ارث رو من باید پرداخت کنم
با توجه به بالا رفتن شدید قیمت خودرو الان هزینه زیادی برای من میشه
میشه لطفا راهنمایی کنید.
به نظرتون شکایت کنم بهتر نیست
البته من با خودشونم صحبت کردم و گفتم که اگه هزینه ها زیاد بشه من میرم شکایت میکنم و از اون طریق سند رو درست میکنم
که مخالفتی نکردن
لطفا شما راهنمایی کنید
چون من در سال 96 معامله کردم نرخ بر اساس اون سال محاسبه نمیشه ؟؟
به نظرتون چیکار کنم
مرسی

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

چون وکالت داشتید باید سند را به نام خود میزدید و کوتاهی کردید ...پس مالیات بر عهده شماست