مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق زنان شاغل

با سلام و خسته نباشید. خانمی هستم 47 ساله مدت 28 ساله ازدواج کردم سه فرزند پسر27 و 23 و19 ساله دارم مدت بیست ساله شاغل در (آموزش و پرورش) هستم از ابتدا قراردادی و حق التدریسی و با دریافتی خیلی کم شروع تا الان که نزدیک به شش میلیون تومن درآمدم هست همسرم نیز شاغل است با دریافتی حدود پنج و نیم میلیون. از ابتدا عاشق و معشوق هم بودیم و با مخالفت والدین با هم ازدواج کردیم یعنی اون زمان دانش آموز و محصل بودیم بدون حمایت و کمک والدین زندگی مشترکمان شروع شد خدا می داند برای تهیه وسایل زندگی من چه سختیهایی کشیدم فقط با قسط و وام . الان کمترین پس انداز حتی 10هزار تومن ندارم و همه در زندگی زناشویی خرج میکنم. همسرم هم یک هزارتومنی نه به نام من کرده و نه هم حتی به عنوان هدیه به من داده . تا اینکه پدرم از دنیا رفت و یک تیکه زمین باغی موروثی به من رسید . همسرم از همان روز اول هرروز یک تصمیم برای ارثیه ام میگیرد. هرموقع کوچکترین اعتراضی میکنم میگه تا زمانی که من شوهر تو هستم من تصمیم می گیرم. حق و حقوق تو را قانون بعداً مشخص خواهد کرد. به خاطر حفظ آبروی هم خودم و هم همسرم نمیتونم اعتراضی بکنم و هرموقع بهش فکر میکنم از درون آتیش میگیرم افسردگی گرفتم تحت درمان روانپزشک هستم نزدیک به یک ساله داروهای اعصاب قوی میخورم به خاطر بچه ها نمیتونم چیزی بگم هرموقع کوچکترین اعتراضی میکنم به من میگه پیش بچه ها حق نداری بحث کنی و..... ضمن اینکه عاشق همسرم هستم و خیلی دوستش دارم و خدا میداند به خاطر همین دوست داشتن هیچ وقت نتوانستم حرف دلم را بزنم. خواهش میکنم راهنماییم کنید. لطفاً جواب من را از طریق همین سایت به من بدهید چون من از پاسخ دادن به تلفن همراه و یا ارسال پیامک معذورم انشاء الله خواهید بخشید. از اینکه متن طولانی شد و وقت شریفتان راگرفتم عذرخواهم. باتشکر

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام درخواست مشاوره شما روانشناسی هست و سوال حقوقی مطرح نشده تا راهنمایی صورت گیرد.به نظر میرسد ابتدا مشکلات خانوادگی را حل نمایید و با همسر به توافق برسید چرا که به لحاط قانونی همسر شما نمیتواند هیچ گونه دخالتی در اموال شخصی شما از جمله ارث بنماید