مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک موتور از راه دور

سلام. بنده حدود یکماه پیش موتوری رو در شیراز فروخته ام و الان در کرج هستم. خریدار با بنده تماس گرفته که برای تعویض پلاک به ایشان وکالت بدهم. عکس از کارت ملی خریدار، سند فروش موتور و سند مالکیت هم در واتساپ فرستاده که باید پرینت بگیرم و در یکی از محضرهای کرج وکالت تعویض پلاک به ایشان بدهم و به آدرسشان پست کنم. آیا از کرج میتوانم اقدام کنم و به مشکلی بر نمی خورم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خیر مشکلی ندارد وکالت را تنظیم و با پست برای ایشان ارسال نمایید