مشاوره حقوقی رایگان - با ابلاغ واقعی به اینجانب دادنامه صادر بصورت غیابی

سلام٬ اخطاریه از طریق درج در سامانه به اینجانب ابلاغ گردیده٬ و ابلاغ واقعی شده ٬ ولی در جلسه شرکت نداشته٬ دادنامه صادره از شعبه کیفری غیابی صادر گردیده٬ درخواست اصلاح دادنامه از حکم غیابی به حکم حضوری همراه کپی اخطاریه و دادنامه تحول شعبه صادره کننده دادم. ولی قاضی قبول نکرده. حالا میخوام به دادنامه صادر اعتراض کنم ٬ مراحل رسیدگی دادگاه تجدید نظر بصورت خواهد بود لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در رسیدگی های کیفری ابلاغ واقعبی کفایت نمی کند و اگر محکوم یا متهم در جلسه حضور نداشته باشد رای غیابی و قابل واخواهی خواهد بود

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
نظر دادگاه بر غیابی بودن رای صادر صحیح میباشد.