مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث پدری به دختران

پدری قبل فوتش وصیت نموده که همه اموالش پس از مرگش به دو پسرش به ارث برسد و داماد این خانواده این وصیت نامه را نوشته است. اکنون پس از مرگ پدر همه ی اموال به پسران رسیده. آیا راهی برای ابطال وصیت نامه وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام؛ بلحاظ محروم کردن دختر از ارث؛ فاقد اعتبار است و اگر اموال را پسران تحت تصرف دارند ؛ جهت تقسیم بر اساس قانون ارث ؛ با راهنمایی و پشتیبانی یکی از وکلای محترم شهرتان اقدامات لازم را انجام دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید