مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه و وصیت با همسر ، طلاق

خانوم من گذاشت رفت کلا دوسال زندگی کردیم گولم زد ی وصیت نوشتم حالا ثابت خونه شده چ کنم ب دادم برسید

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با وصیت تا وقتی زنده هستید کاری نمی تونن بکنن توضیحات شما ناقصه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما سندی دال بر مالکیت همسر خود ، نگارش کرده اید ، به دلیل این که در این اقدام ، قاصد و مختار بوده اید ، بازگشت امکان ندارد . اما اگر در قالب وصیت و یا در قالب هبه باشد ، قابل برگشت خواهد بود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد ها و یا مدارکی که در این رابطه وجود دارد بررسی شود و نهایتا اظهارنظر دقیق کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وصیت نوشته اید می توانید از آن رجوع کنید اگر قرارداد دیگری تنظیم کرده اید نیاز به گفتگو دارد تا مشخص شود موضوع چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وصیت نوشته اید می توانید از آن رجوع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
سوال ابهام دارد و کامل نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا زمانی که زنده هستید می توانید از وصیت خود عدول نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سوال شما ناقص است

ظاهرا قرارداد صلح عمری تنظیم شده است و منافع خانه تا زمین فوت متعلق به مصالح میباشد و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وصيت و انتقال سند و صلح حقوق
داراي اوصاف گول زدن نيست و اصل بر صحت است
و خلاف آن نيازمند رسيدگي قضايي مي باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

اگر همسر شما از خانه رفته است و شما به دنبال حل این مسئله هستید، بهتر است که ابتدا تلاش کنید تا به صورت دوستانه با او در مورد مشکلاتتان صحبت کنید و سعی کنید مسائل را با رویکرد صلح آمیز حل کنید.

اگر او به این روش موافقت نمی‌کند، بهتر است که با وکیلی که در امور طلاق و حل اختلافات خانوادگی متخصص است، تماس بگیرید و مشکلاتتان را با او مطرح کنید.

در مورد وصیتی که شما نوشته‌اید، اگر وصیت شما طبق قوانین و مقررات مربوطه اعتبار داشته باشد، همسرمایه و هم دارایی‌های شما را به وراثت می‌بخشد. اما اگر وصیت شما با قوانین و شرایط قانونی مغایرت داشته باشد، ممکن است تاثیری در تقسیم دارایی‌های شما نداشته باشد.

در مورد صلح‌نامه، اگر شما و همسرتان توافق کنید که ازدواج شما به صورت دوستانه و در حال حاضر ادامه پیدا کند، می‌توانید یک صلح‌نامه بین خودتان بسته و در آن اتفاقاتی مانند تقسیم دارایی‌ها، نفقه و حضانت فرزندان خودتان را تعیین کنید.

اگر اما توافقی در مورد ادامه زندگی به صورت دوستانه ندارید و تصمیم به طلاق گرفته‌اید، بهتر است با وکیلی که در امور طلاق متخصص است، مشورت کنید و مراحل لازم برای درخواست طلاق را پیش بگیرید.

در هر صورت، باید توجه داشت که مسائل خانوادگی پیچیده و حساس هستند و برای حل آن‌ها بهتر است از خدمات وکیل متخصص استفاده کنید تا بتوانید مسائل خود را به بهترین شکل حل کنید.