مشاوره حقوقی رایگان - رفع حکم تامین خواسته

سلام
متوجه شدیم که منزلمان که در آن ساکن هستیم و به نام پدرمه توقیف تامین خواسته زن دیگری است که از پدر من سالهاست طلاق گرفته و این ازدواج یکی دو سال بیشتر نبوده و به زعم پدر بصورت غیابی خانم درخواست طلاق نموده بود. این تامین خواسته مرتبط به سال 1371 بوده است سال 85 پدر وکالت فروش به مادر دادند تا سند را به نام خودش تعویض کند در فرایند تعویض سند بودیم که گفتند سند خونه بازداشت شده است به تامین خواسته. حالا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چگونه رفع کنیم تا سند تعویض شود.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید پدرتان اموال دیگری را جهت توقیف به دادگاه معرفی کنند