مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید. شوهرم من رو از خونه انداخته بیرون و 6 ماه هست که خرج من رو نداده و من الان 3 ماه منزل پدرم هستم. من هم اول از همه اقدام کردم برای جهیزیه ابلاغیه به دستشون رسید و خانوادشون زنگ زدن و گفتن ما وسیله ها رو بهتون میدیم وسیله ها رو توافقی گرفتیم ازشون و زمانی که من وسیله هام رو گرفتم همش خسارت زده و من هم الان در حال حاضر می خوام 50 تا از مهریه ام رو بزارم اجرا و تمام اموالش رو توقیف کنم. میخوام بدونم من الان دفترخانه بخوام برم اجراییه رو بهم بده ببرم اداره ثبت، هزینه دفترخانه و هزینه اداره ثبت چقدر میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر یک میلیون تومان 35000 تومان هزینه دادرسی دارد و نیم عشر اجرایی

توحید سیدزاده خانشان

جناب آقای توحید سیدزاده خانشان :

هزینه رونوشت تقریبا 50 الی 60 هزار تومن
هزینه صدور اجراییه باز تقریبا تا 200 هزار تومن
و هزینه اجرای ثبت نیم عشر دولتی