مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت معوقات معلم در صورت انحلال مدرسه

با سلام.
همسر بنده به مدت 2 سال به عنوان مربی پیش دبستانی در مدرسه دولتی مشغول به کار بوده اند. لیست بیمه، عیدی و سنوات ایشان پرداخت نشده. بعد از شکایت در اداره کار چون که مدرسه فوق منحل شده بود از آموزش پرورش منطقه شکایت نمودیم. اداره کار با توجه ماده 19 آیین دادرسی رد دادخواست به مراجع ذی صلاح صادر نمود.
سوال: آیا پیگیری موضع از طریق دیوان عدالت اداری امکان پذیر می باشد؟
آیا آموزش و پرورش الزامی به پرداخت دیون مدارس منحل شده خود را دارد؟
با سپاس.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 09127797726
خانم عامری تماس بگیرید بگید از طرف امیری