مشاوره حقوقی رایگان - با سلام همسایه روبروی خانه ما مدرسه است و فاصله تا دیوار ما دو متر دارد و دو پنجره به داخل حیاط ما

با سلام همسایه روبروی خانه ما مدرسه است و فاصله تا دیوار ما دو متر دارد و دو پنجره به داخل حیاط ما باز کرده آیا این که مدارس پایان کار نمی گیرند واقعیت داره و چطور میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

پنجره مشرف به حیاط پنجره مشرف همسایه پایان کار مدارس اشراف مدرسه به حیاط