مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک در روستا

با سلام. در روستا خانه ای که در بافت اصلی هست و دارای سند هم هست الان روی خانه قبلی دو طبقه ساختم که مجموعا سه طبقه میشه. با هماهنگی دهیاری دو متر اسکلت طبقات بالا رو رعایت کردیم. الان که ساختم، دهیار میگه این دو متر طبقه همکف رو باید بری عقب یا این که اگر بری کمیسیون جریمه میشی و طبقه 3 تخریب میشه.
میخواستم بدونم حکم کمیسیون 99 چی هست آیا تخریب میکنن یا جریمه؟
در صورت عقب نشینی، آیا بنده میتونم از دهیاری بابت 40 متر عقب نشینی، پول طلب کنم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

لطفا حکم کمیسیون رو ارسال تااظهارنظربشه