مشاوره حقوقی رایگان - سه چهارم خدمت سربازی

با سلام. پدرم 21 ماه به جبهه رفتند (خدمت سربازی) حالا میخوام از قانون سه چهارم داوطلبانه کردن خدمت سربازی پدرم استفاده کنم.
و بتونم در آزمون استخدامی شرکت کنم و با استفاده از قانون سه چهارم گزینه فرزند رزمنده حداقل حضور شش ماه داوطلبانه در جبهه را‌ بزنم.
اگر در آزمون قبول شدم و برای تایید شدن حضور داوطلبانه پدرم باید چه مدرکی را ببرم؟
یا الان باید چه مدارکی را آماده کنم و به کجا مراجعه کنم؟
البته پدرم یک کارت ایثارگری خدمت وظیفه دارند که مدت حضورشون در جبهه یعنی 21 ماه روش نوشته شده. اما برای استفاده از قانون سه چهارم باید چکار کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه کنید