مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام. من اجاره نامه ای که دارم و منزلی را رهن و اجاره کردم. در قرارداد مبلغ رهنی که به مالک پرداخت کردم را چون در سه الی چهار قسط به حساب مدیر املاک واریز کردم و ایشان به موجر پرداخت کردند پنجاه میلیون نوشته شده و همگی امضا کردیم ولی بعد از چند روز که من کد رهگیری میخواستم قرارداد جدیدی که بنگاه تنظیم کرد و دوباره همگی رفتیم و امضا و اثر انگشت زدیم مبلغ کل رهن پنجاه و پنج میلیون نوشته شده. آیا من که پنجاه و پنج میلیون پول دادم ولی در قرارداد اولیه که در بنگاه امضا شد پنجاه تومن نوشته شده و من متوجه نشدم این موضوع را. میتونم به قرارداد کد رهگیری دار اکتفا کنم و پنجاه و پنج میلیون را در پایان قرارداد از مالک طلب کنم؟؟ چون مالک و بنگاه بعد از گذشت زمان، زیر بار پنج میلیون نمی روند و به من میگن که کلا مبلغ رهنی که موقع اجاره ملک دادم پنجاه میلیون بوده. ممنونم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

عبدالرضا کلوندی

عبدالرضا کلوندی :

استان :

باسلام بلی میتوانید درپایان قراداد آخرین قرارداد را ملاک عمل قرار دهید زیرا با تنظیم قرارداد دوم قرار داد اول از درجه اعتبار ساقط است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر قرارداد جدید با پرداختی شما همخوانی داشته باشد بله می توانید 55 میلیون را مطالبه نمایید