مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام پدرم فوت کرده و از ایشون 3 باب منزل به ارث مانده دو خواهر و یک برادر و مادرم و مادربزرگ وراث هستیم برادرم تمایل بفروش نداره و اعتیاد هر روز به زور کتک و فحاشی از ما پول میگیره چن بارم شکایت کردیم علیهش اما پلیس میگه خانوادگیه خودتون حل کنین
میشه راهنماییم کنید چیکار کنیم که هم اموال رو بدون رضایت یک وراث بتونیم بفروشیم حقشو بدیم یا از دست برادرم خلاص بشیم

پاسخ ها :

یک وکیل

منتظرتلفن تماس کاربر هستم

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای فروش اموال مشترکباید به دادگاه دادخواست دهید نیازی به رضایت هیچ یک از ورثه ندارید.