مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری وراث

با سلام و احترام
ما یک پرونده ارث و میراث داریم .. مربوط به خاندانمون ... که در اون حقی از مادربزرگم در زمان های قدیم ضایع شده

الان ما 4 نفر ورثه هستیم ... 3 نفرمون راضی هست که شکایت بکنیم و حقمون رو بگیریم ... ولی نفر چهارم .. نه حاضر میشه بیاد تو این کار و نه اعلام میکنه که در این کار سهمی نمی خوام

الان ما برای این کار باید وکیل بگیریم و کلی پول در این کار هزینه بکنیم ... حتی باید از کار و زندگیمون هم بزنیم براش

بعدا یه ارثی ثابت کردیم .. نفر چهارمی میاد میشینه رو حاضری و ادعای سهم میکنه ... بصورت کلی نفر چهارمی میخواد شکایت نکنه و پول نده و خودشو قاطی دعوا و اینجور مسائل نکنه .... ولی وقتی ارثی گیرمون اومد بیاد بگه منم سهم دارم

الان سوالم اینه .. ایا قانون برای چنین موردی راه حلی قرار داده .. مثلا مجبورش کنیم موضع خودشه مشخص کنه یا وقتی برنده شدیم سهمی بهش ندیم ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر همانطور که شما حق دارید موضع خود را مشخص کنید دنبال حقوق خود باشید ایشان هم حق دارند دنبال ارث خود نباشند و نمی‌توان وراث دیگر را الزام به این کار کرد همیشه در پرونده های ارثی به این شکل است که عده ای همکاری نمی‌کنند و حاضری خورند و این خلا قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرکدام از وراث به نسبت سهم الارث خود میتواند اقدام کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هر فردی می تواند نسبت به حق خود هر اقدامی انجام دهد شما خودتان می توانید نسبت به سهم خود اقدام قانونی انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به نسبت سهم الارث خویش مستحق میباشد