مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت از پارکینگ

با سلام. من موتورم را دست پسر عموم داده بودم. دو سال پیش تصادف کرد. بدون این که شاکی داشته باشه، نیروی انتظامی موتور را به پارکینگ هدایت کرده. حتی بدون این که برگ بده به موتور سوار. چون زخمی بوده بردنش بیمارستان. به همین دلیل هیچ برگه ای دست ما نیست. من موتورم را که صاحب سندم پیدا کردم چجوری باید اقدام کنم؟ موتور بنده در پارکینگ هست. میشه راهنمایی بکنید. ضمنا هیچ گونه شکایتی هم ندارد. ممنون

پاسخ ها :

رفع توقیف موتور سیکلت از پارکینگ رفع توقیف موتور سیکلت توقیف موتور سیکلت تصادفی موتور سیکلت تصادفی توقیف موتور سیکلت موتور سیکلت