مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از گاو صندوق

با سلام.
اتهام مشارکت از سرقت گاوصندوق
متن حکم قرار نهایی دادسرا
با توجه به اظهارات شهود گاوصندوق را پر از اسناد و مدارک دیده اند و ثالثا در منزل متهمان را هنگام جمع آوری اسناد و مدارک دیده اند و ثالثا گواهان به این موضوع شهادت داده اند که متهمان به کرات اقرار کرده اند که اسناد و مدارک را می آورم که به صورت ضمنی پذیرش اسناد و مدارک بوده است و یک سری اسناد و چک ها با تفتیش قضایی از منزل متهان کشف شد و یک سری را هفت ماه پیش با واسطه به شاکی تحویل داده است و دفاعیات متهمان بلاوجه می باشد و دلایل متهمان باعث منتفی شدن موضوع مجرمانه سرقت نمی باشد.
آن ها یک بزه انتسابی نامبردگان محرز و مسلم است. لذا مستندا به ماده 661 قانون مجازات اسلامی و ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 قرار جلب به دادرسی صادر.
اما در خصوص شکایت بنده در مورد وجود طلا و پول داخل گاوصندوق، اولا دلیلی بر وجود پانصد گرم طلا در گاوصندوق ارائه نشده و ثانیا معیاری برای وجوه قرار داشته در گاوصندوق در دست نیست به ماده 265 آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و پس از تایید دادستان و شاکی تا 10 روز حق اعتراض دارد.

در گاوصندوق که محل حرز است و حرز بر اساس عرف در مال قرار میگیرید و بزه انتسابی سرقت محرز و مشخص و شاهدان هم پول و طلا را اظهار کرده اند. البته طلا پانصد گرم پول هم پنجاه میلیون متعلق به مرحوم پدر در روز فوت است. چرا دادیار محترم پول و طلا را رد کرده؟
در حالی که عکس طلاها موجود هست و پرینت گرفتم ولی در پرونده نذاشتم.
بزه سرقت متهان را محرز دانسته ولی مال را رد کرده است پس تکلیف ما که متضرر مال شده ایم و سرقت متهمان مشهود است برای دادسرا و رابطه سببیتی بین دزدی آن ها و مال مسروقه وجود دارد. چرا مال را رد کرده است. البته رابطه خانوادگی است.
در حالی که متهمان در لایحه فرموده اند در گاوصندوق فقط چهار میلیون پول وجود داشت.

پاسخ ها :

اثبات سرقت طلا از گاوصندوق اثبات سرقت از گاوصندوق سرقت از گاوصندوق ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری ماده 113 قانون مجازات اسلامی سرقت