مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

بنده نیروی قراردادی یکی از وزارتخانه های مستقر در تهران هستم، مدتی پیش، درخواست انتقال به شهرداری یکی از شهرهای شمالی کشور را دادم که شهردار با 6 ماه ماموریت من به شهرداری موافقت کرد و بنده نیز نامه موافقت محل کار خود در تهران را اخذ نموده و پس از اجاره دادن خانه ام در تهران و اجاره خانه جدید در آن شهر شمالی، اسباب کشی نیز نمودم و فرزندم را در مدرسه ای در شمال ثبت نام کردم و ...
پس از مراجعه به شهرداری برای ارائه نامه موافقت محل کار اولیه، شهردار موافقت نمود و چند روز بعد از موافقت، استعفا داده و عازم خارج از کشور برای زندگی گردید
حالیه کارکنان و معاونان شهرداری از پذیرش دستور شهردار قبلی امتناع کرده و می گویند نیروی مازاد داریم و نیاز به نیروی مامور نداریم،
اکنون من میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟ راه دیگری برای من وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله باداشتن مدارکی که ذکرکردیدمیتوانیددادخواست به دیوان عدالت دهیدچراکه شهردارجدیدمکلف به تعهدات قانونی شهردارقبلی است مگراینکه خلاف مقررات وقانون تصمیم گرفته باشدکه اثبات آن باشهرداری است نه شما.