مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخوانده

سلام خسته نباشید، همانطور که شما بزرگواران مستحضر هستید فرزند خوانده از والدین خود ارث نمیبرد مگر اینکه در زمان حیات مالی رو به او بخشیده یا تعهد نامه ای در قبال انتقال اموال بعد از حیات خود به فرزند خوانده تنظیم کرده باشند، حال اگر قبل از فوت پدر خوانده پدر بزرگ فوت شده باشد از ارثی که به پدر خوانده میرسد شامل اموال آن مرحوم حساب میشود؟ یعنی خانواده فرد فوت شده باید نسبت به اون تعهد پایبند باشند و سهمی که به پدر خوانده میرسد رو به میزان آن تعهد به فرزند خوانده انتقال دهند؟

پاسخ ها :

تعهد نامه انتقال اموال به فرزند خوانده انتقال اموال به فرزند خوانده فرزند خوانده ارث